Καλέστε μας
210 251 9033 / 6984 180347
Επισκεφθείτε μας
Πίνδου 11, Νέα Φιλαδέλφεια
Ζητήστε ραντεβού
Εύκολα και γρήγορα!

Άρθρα

Οδηγίες προς τους ασθενείς μας

Η Πανδημία Κορωνοϊού (Covid-19), τόσο στη χώρα μας, όσο και παγκόσμια, επιτάσσει κάποια αυξημένα πρωτόκολλα ασφαλείας που θα λάβουμε στο ιατρείο μας με βάση τις οδηγίες της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας και θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τα εξής:

 • Όταν θα καλείτε για ραντεβού ή θα σας καλεί η βοηθός του ιατρείου για επαναπρογραμματισμό των ραντεβού που σας είχαμε ακυρώσει από 16/3/2020, θα σας γίνονται οι εξής ερωτήσεις:
  1. Έχετε τις τρεις τελευταίες μέρες κάποιο από τα παρακάτω συμπτώματα: βήχα ή πυρετό ή πονοκέφαλο ή φαρυγγαλγία (πονόλαιμο);
  2. Έχετε έρθει σε επαφή με θετικό κρούσμα Covid-19; Βρίσκεστε ή ήταν η οικογένειά σας σε καραντίνα και αν ναι πόσο χρονικό διάστημα πριν;
  3. Έχετε κανει πρόσφατα τεστ για τον κορωνοϊό Covid-19 και αν ναι ποιο είναι το αποτελέσμα;
  Εάν απαντηθεί ΝΑΙ σε κάποιες από τις παραπάνω ερωτήσεις, τότε μετακινούμε το ραντεβού για μετά από δύο εβδομάδες τουλάχιστον, αφού επικαιροποιήσουμε το ιστορικό σας ξανά μέσω τηλεφώνου!
 • Πριν την είσοδο σας στο ιατρείο θα πραγματοποιείται θερμομέτρησή σας με θερμόμετρο υπέρυθρων (από απόσταση), τοποθέτηση ποδοναρίων μιας χρήσης γύρω από τα παπούτσια σας και τοποθέτηση αντισηπτικής γέλης στα χέρια σας.
 • Έχει γίνει τροποποίηση της χρονικής διάρκειας των ραντεβού, για να αποφεύγεται η ταυτόχρονη παρουσία παραπάνω του ενός ασθενούς εντός του χώρου του ιατρείου. Έτσι οι ενήλικες ασθενείς θα πρέπει να προσέρχονται στο ιατρείο, χωρίς κάποιο συνοδό και αν χρειαστεί να περιμένουν, θα μένουν στο εξωτερικό χώρο του ιατρείου που είναι διαμορφωμένος κατάλληλα. Σε ανήλικους ασθενείς ή άτομα που χρήζουν υποβοήθησης επιτρέπουμε την παρουσία ενός συνοδού μόνο.
 • Λόγω της χρήσης αυξημένων μέσων ατομικής προστασίας του προσωπικού του ιατρείου, θα μας βλέπετε με ειδικές μάσκες, προσωπίδες και χειρουργικές ποδιές. Αν το ραντεβού αφορά παιδιά, παρακαλώ πείτε τους από πριν ότι είμαστε οι αγαπημένοι τους σούπερ ήρωες!

Για οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε μαζί μας!
Μένουμε ασφαλείς και ταυτόχρονα δεν παραμελούμε τη στοματική μας υγεία!


Αμέσως μόλις αρχίσουν να ανατέλλουν τα νεογιλά δόντια, το καθημερινό βούρτσισμα και η φροντίδα τους είναι απαραίτητα. Το πρώτο δόντι εμφανίζεται περίπου στην ηλικία των 6 μηνών.

Υπάρχει τρόπος να κάνουμε το παιδί να ξεπεράσει τον φόβο του για τις επισκέψεις του στον οδοντίατρο;
Φυσικά!

Oι λόγοι για συμμετοχή σε αθλήματα και σωματική δραστηριότητα είναι πολλαπλοί, όπως η χαρά και η χαλάρωση, ο ανταγωνισμός και η ευγενής άμιλλα, η κοινωνικοποίηση, η συντήρηση και η βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της υγείας.


 • Διεύθυνση

  Πίνδου 11, Νέα Φιλαδέλφεια

 • E-mail

  info@moldovani.gr

 • Τηλέφωνο

  210 251 9033 / 6984 180347

 • Ωράριο Λειτουργίας

  Δευτέρα: 09.00 - 17:00 Τρίτη: 12.00 - 21.00 Τετάρτη: 12.30 - 21.00 Πέμπτη: 13.00 - 21.00 Παρασκευή: 09.00 - 17.00