Καλέστε μας
210 251 9033 / 6984 180347
Επισκεφθείτε μας
Πίνδου 11, Νέα Φιλαδέλφεια
Ζητήστε ραντεβού
Εύκολα και γρήγορα!

Η λεύκανση είναι ο πιο απλός και συντηρητικός τρόπος να φτιάξουμε το χαμόγελο μας! Είναι μια τεχνική απόλυτα ασφαλής, βιοσυμβατή, εύκολη, οικονομική και μη επεμβατική τεχνική να αλλάξετε το χρώμα των δοντιών σας.

Η τελευταία κατηγοριοποίηση της Αμερικάνικης Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας (American Dental Association-ADA) κατηγοριοποιεί τα υλικά λεύκανσης:

 • στα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά στο οδοντιατρείο από εξειδικευμένο οδοντίατρο
 • στα υλικά, που παρέχονται από τον οδοντίατρο για χρήση στο σπίτι.

Στο ιατρείο μας παρέχουμε όλων των ειδών τις λεύκανσεις:

 • Λεύκανση στο οδοντιατρείο με Λάμπα Λεύκανσης
 • Λεύκανση στο σπίτι με ειδικά κατασκευασμένους νάρθηκες και σύριγγες λεύκανσης
 • Συνδυασμός των παραπάνω μεθόδων

Η κυρία Μολδοβάνη Δόμνα με ειδίκευση στην τεχνική της λεύκανσης θα διαλέξει τον ιδανικό τρόπο για να λευκάνετε το χαμόγελό σας με ασφάλεια και διάρκεια με εξατομικευμένο πρωτόκολλο με βάση τις ανάγκες σας. Λαμβάνονται ειδικές φωτογραφίες με χρωματολόγιο πριν και μετά το πέρας της λεύκανσης.

Τι περιέχουν οι λευκαντικοί παράγοντες; Πως λειτουργούν;

Πρόκειται για γέλες (gel) με υπεροξείδιο του καρβαμιδίου ή υπεροξείδιο το υδρογόνου σε ποσοστά 10%, 16% και 20% στα προΐοντα που χρησιμοποιούνται στο σπίτι και σε ποσοστά περίπου 35% σε χρήση στο οδοντιατρείο. Στο ιατρείο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή με την απομάκρυνση των χειλέων και προστασία των ούλων.

Στη λεύκανση στο σπίτι, η γέλη τοποθετείται στους ειδικά κατασκευασμένους μαλακούς νάρθηκες, που είναι εξατομικευμένοι και ταιριάζουν ακριβώς μόνο στα δικά σας δόντια. Ο ασθενής τοποθετεί στα δόντια του για διάρκεια από 45’ έως και όλη τη νύχτα, ακολουθώντας ακριβώς τις οδηγίες της κυρίας Μολδοβάνη.

Είναι ασφαλής μέθοδος; Υπάρχουν παρενέργειες;

Η λεύκανση είναι μια απόλυτα ασφαλής μέθοδος, εφόσον εφαρμοστεί σε υγιείς οδοντικούς ιστούς και ακολουθηθούν οι οδηγείς των σκευασμάτων και της συσκευής από θεράποντα και ασθενή. Η ασφάλεια έχει μελετηθεί και επιβεβαιωθεί από κλινικές μελέτες.

Ο ασθενής μπορεί να αντιληφθεί ευαισθησία στα δόντια, αίσθημα ‘παγώματος’. Συνήθως αυτό συμβαίνει σε περιοχές των δοντιών κοντά στα ούλα, που υπάρχει αποκαλυμμένη ρίζα ή φθορά από έντονο βούρτσισμα. Σε περίπτωση ευαισθησίας επικοινωνείτε με το ιατρείο και λαμβάνονται ειδικά μέτρα και τροποποιείται το πρωτόκολλο.

Πόσο κρατάει η λεύκανση;

Η απάντηση είναι ότι η λεύκανση κρατάει για πάντα, αρκεί να ενταχθείτε σε ένα πρόγραμμα διατήρησης του αποτελέσματος με εφαρμογή στους νάρθηκες επαναληπτικής λεύκανσης κάθε 6 ή 12 μήνες, ανάλογα με τις συνήθειες του ασθενή, την κατανάλωση δηλαδή καφέ, καρικευμάτων και του καπνίσματος.


Η Πανδημία Κορωνοϊού (Covid-19), τόσο στη χώρα μας, όσο και παγκόσμια, επιτάσσει κάποια αυξημένα πρωτόκολλα ασφαλείας που θα λάβουμε στο ιατρείο μας με βάση τις οδηγίες της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.

Αμέσως μόλις αρχίσουν να ανατέλλουν τα νεογιλά δόντια, το καθημερινό βούρτσισμα και η φροντίδα τους είναι απαραίτητα. Το πρώτο δόντι εμφανίζεται περίπου στην ηλικία των 6 μηνών.

Υπάρχει τρόπος να κάνουμε το παιδί να ξεπεράσει τον φόβο του για τις επισκέψεις του στον οδοντίατρο;
Φυσικά!

 • Διεύθυνση

  Πίνδου 11, Νέα Φιλαδέλφεια

 • E-mail

  info@moldovani.gr

 • Τηλέφωνο

  210 251 9033 / 6984 180347

 • Ωράριο Λειτουργίας

  Δευτέρα: 09.00 - 17:00 Τρίτη: 12.00 - 21.00 Τετάρτη: 12.30 - 21.00 Πέμπτη: 13.00 - 21.00 Παρασκευή: 09.00 - 17.00